BEVERWIJK - Is de echte beverwijker klaar voor de internet supermarkt? Dat is een vraag die tegenwoordig erg actueel is. Steeds meer supermarkten bieden namelijk de mogelijkheid om de boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Maar wat zijn de mogelijkheden in Beverwijk? Waarom zou je dit überhaupt willen doen? In dit artikel wordt kort ingegaan op de voor- en nadelen van boodschappen bestellen en vind je een klein overzichtje van lokale supermarkten en de kosten voor bezorging.

Waarom boodschappen bestellen?

Je vraagt je misschien af; waarom zou ik online boodschappen willen doen? Wat levert het op? Uit onderzoek blijkt dat er een aantal reden zijn waarom mensen, ook in Beverwijk, juist wel of geen boodschappen willen bestellen. Hieronder vind je een aantal van de veelgehoorde voor- en nadelen.

  • Pluspunten:

  • Geen gedoe meer met zware tassen en kratten

  • Het bespaart een hele boel tijd

  • Je doet veel minder impulsaankopen

  • Minpunten:

  • De bezorgkosten die je moet betalen

  • Thuis moeten zijn als de bezorger komt

  • Het verplichte minimum bestelbedrag

Wat zijn de mogelijkheden in Beverwijk?

Boodschappenspot.nl heeft een klein onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van het bestellen van boodschappen in Beverwijk. Hieruit zijn een aantal opties gekomen. Hieronder vind je een lijstje met de supermarkten die bezorgen met daarbij de globale kosten.

Albert Heijn

Albert Heijn

bezorgt de boodschappen in Beverwijk. Ook hebben ze afhaalpunten in Heemskerk en Limmen. Het grote voordeel van AH is het ruime assortiment en de vele bezorgmogelijkheden. Nadeel is dat je voor minimaal €70 moet bestellen.

Bestellen op AH.nl

Minimum bestelbedrag: €70.

Bezorgkosten: vanaf €3,95

Pick-up point: vanaf €1,50

Jumbo

Ook Jumbo bezorgt in Beverwijk en omgeving. De boodschappen kunnen worden afgehaald bij pick-up points in Heemskerk en Uitgeest. Voordeel van Jumbo is het brede assortiment in combinatie met lage prijzen. De bezorgkosten van €6,00 zijn wel relatief hoog.

Bestellen op Jumbo.com

Minimum bestelbedrag: €25

Bezorgkosten: €6,00

Pick-up point: €1,95

Spar

Online bestellen op Spar.nl? Kies dan Spar Poliste in Wijk aan Zee. Deze bezorgt namelijk in Beverwijk en omgeving. Bij Spar betaal je boven de €50,00 geen bezorgkosten. Wanneer je voor 10:00 bestelt heb je de bestelling dezelfde dag nog in huis.

Bestellen op Spar.nl

Minimum bestelbedrag: Geen

Bezorgkosten: €4,95 (Gratis bij bestellingen vanaf €50)

Pick-up point: geen extra kosten

Deen

Deen is in Noord-Holland zeer actief met haar bezorgdienst. Ook in Beverwijk en omstreken bezorgt deze supermarkt nu aan huis. Het online assortiment op Deen.nl is nog wel wat karig, maar de voorwaarden zijn dan wel weer erg gunstig: gratis bezorging bij besteding vanaf €40. De boodschappen kunnen ook worden opgehaald bij de winkel in Beverwijk (Beverhof 4).

Bestellen op Deen.nl

Minimum bestelbedrag: €40

Bezorgkosten: Geen

Pick-up point: Gratis

Dekamarkt

Net als Deen, is Dekamarkt een wat kleinere online supermarkt die met name actief is in Noord-Holland. Je kunt de online bestelde boodschappen afhalen in de winkels in Beverwijk (Westerlaan 27 en Spoorsingel 73), maar ook laten bezorgen.

Bestellen op Dekamarkt.nl

Minimum bestelbedrag: €35

Bezorgkosten: €3,95

Pick-up point: €2,95

Doe jij al online boodschappen?

We zijn erg benieuwd wat jij vindt van online boodschappen doen. Woon jij in

Beverwijk

en heb je het al eens geprobeerd? Wat vind je voordelen of nadelen aan het boodschappen bestellen? Laat een reactie achter onder dit artikel of reageer via Facebook.