BEVERWIJK - Afgelopen zondag is de combinatie Open Dag van de Duinrust begraafplaats en Crematie Centrum Westerhout succesvol verlopen. 

Op beide locaties was veel aanloop van belangstellenden. Toelichting is gegeven over de mogelijkheden tot condoleance in de aula van Duinrust en het laatste afscheid in besloten kring bij Crematie Centrum Westerhout. De vele aanwezigen bij Westerhout beaamden dat de intieme sfeer, in een ambiance met veel rustieke elementen past bij het concept van ‘ontkoppeld cremeren’. Voor veel aanwezigen werd duidelijk dat er steeds meer ruimte is voor eigen inbreng en regie in de uitvaart. Ook het feit dat opgravingen gecremeerd kunnen worden was voor vele bezoekers nieuws.

Over Crematie Centrum Westerhout

Het respect voor leven en dood komt samen in het stijlvol en toegankelijke Crematie Centrum Westerhout, gelegen op landgoed Westerhout, een duinstrook tussen Beverwijk en Wijk aan Zee.

Veel mensen willen in de huidige tijd zélf aan het roer staan bij het regelen van een uitvaart. Geen behoefte aan een plechtigheid, thuis afscheid nemen of op een willekeurige plek? De keuze is aan u. Daarna kan er bij Crematie Centrum Westerhout een zogeheten ontkoppelde crematie plaatsvinden.

Crematie Centrum Westerhout is een familie bedrijf. Eigenaar is Paul van Eerden.

www.crematiecentrumwesterhout.nl