De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die op zondagavond 5 november plaatsvond op de Breestraat in Beverwijk. De politie zoekt naast personen die de mishandeling hebben gezien met name mensen die foto’s of filmpjes hebben gemaakt van het incident. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

De politie kreeg zondagavond rond 22:15 uur een melding binnen van een zwaargewonde man in de Breestraat. Een 38-jarige Heemskerker bleek ernstig mishandeld te zijn. Aanleiding hiervan was mogelijk een ruzie in een horecagelegenheid in de Zeestraat. Ambulance kwam direct ter plaatse. Het slachtoffer werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en een Burgernetbericht met het signalement van de dader werd verspreid. De politie kon op basis van getuigen een 29-jarige man uit Zandvoort aanhouden. De verdachte is door de politie ingesloten.

Hoewel de verdachte is aangehouden, is de politie voor het onderzoek op zoek naar verklaringen van getuigen over het incident en de mogelijke aanleiding.

2016247594