Op woensdagavond zijn twee mannen bedreigd met een mes. Ondanks een Burgernetmelding werd er geen verdachte aangetroffen.

Omstreeks 18.00 uur zagen twee personen vanuit een snackbar aan de Breestraat in Beverwijk dat een man een leeg flesje neergooide voor de deur van die snackbar. Het flesje viel kapot en glasscherven kwamen door de open deur de snackbar binnen. Toen de twee personen verhaal wilden halen, liep de verdachte een winkel in. In deze winkel ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte plotseling een mes pakte en hier de twee mannen mee bedreigde.

Nadat de verdachte er vandoor was gegaan, werd het publiek via een Burgernetmelding gevraagd naar de man uit te kijken. De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. De verdachte werd niet meer aangetroffen.

De verdachte is een blanke man met een lengte van ongeveer 1.90 mtr en een slank postuur. Hij had een blond snorretje. De man droeg een zwarte jas met hieronder een grijs trainingsjack met grijze capuchon en een grijze trainings- of joggingsbroek. Hij sprak Nederlands.

Getuigen die de man hebben gezien, of men herkennen aan het signalement, worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

2016280755